Even voorstellen

"Alles is energie en energie is in beweging" is Meike haar motto. Ze doet dit werk om de beweging gaande te houden. Inzicht in jezelf, helderheid geven aan vraagstellingen en openheid bieden om veilig te onderzoeken. Dit is de manier waarop zij zelf het leven ontdekt. En dat wil ze delen.

Sinds 20 jaar geeft ze zich zelf ieder jaar een opleiding cadeau om verder te bewegen. Yoga en Opstellingenwerk heeft ze in haar hart gesloten.

Ik ben Meike Meinhardt en wil je graag begeleiden op dit geweldige avontuur. Met aandacht, maar ook luchtigheid. Zelf heb ik na een burn-out, zware whiplash en een Lyme infectie ontdekt hoe ik hulp kan bieden met deze prachtige methodes. Ze hebben mij in ieder geval enorm geholpen om weer te zijn wie ik werkelijk ben. Een creatieve geest, die met passie en inlevingsgevoel haar leven wil leiden. 

Transformatieve Yoga is het ontdekken van jezelf in de stilte van beweging en Familie Opstellingen brengt helderheid en inzicht in de stukken in je leven die wat extra hulp kunnen gebruiken. "Zet jezelf niet stil, maar blijf bewegen."

"Weg met Stress"  (hier zie je Meike als coach voor de Telegraaf)