Personal Yoga

Wil jij beter in je houding staan en meer rust in je hoofd? Steviger in je schoenen staan, letterlijk en figuurlijk? Of merk je dat je in je eigen yogaklas bij bepaalde asana's op hetzelfde niveau blijft en wil je daar hulp bij? 

Een op maat gemaakt uur om op een rustige ontspannen manier (weer) terug in contact te komen met je eigen gereedschap. Je lichaam en geest geven je allerlei signalen, waardoor je de weg een beetje kwijt kan zijn. Je hebt geen gebruiksaanwijzing bij je geboorte ontvangen, helaas. De signalen kunnen als vermoeiend of als pijn ervaren worden en je hebt geen flauw idee wat de reden is. 

Met transformatieve yoga kom je weer dichterbij jezelf. Je krijgt door wat deze signalen je willen zeggen. Wat je kunt doen om je eigen gebruiksaanwijzing te (her) ontdekken. Met ademhaling, zachte maar uitdagende oefeningen en alle aandacht voor alleen jou, help ik je graag bij deze ontdekkingstocht.

De Personal lessen zijn prima te combineren met groepslessen elders of bij WY.  Je kunt ook een les cadeau geven.

"Meike is fantastisch. Haar lessen zijn gevarieerd, zodat ik iedere keer iets nieuws leer en uitgedaagd wordt het uiterste uit mijn lichaam te halen. De sessies zijn meer fysiek dan spiritueel, met veel aandacht voor de juiste houdingen en ademhaling. Ik kan iedereen aanraden een keer een privé les uit te proberen." Sietse K.

BURN OUT

Je bent burn-out. Geen energie meer en je kampt met een koker visie op het leven dat je nu leidt. Je hebt Geen idee hoe je verder moet en hoe je je overzicht weer kunt verbreden.

Met een coaching traject van een maand, ben je misschien niet helemaal genezen, maar heb je wel weer houvast hoe je je leven weer op de rit krijgt.

Door middel van  1 privé yogales en 1 opstelling of 1 massage per week,  leer je je lichaam beter begrijpen en krijg je ruimte en overzicht in de blokkades die je burn-out hebben gemaakt. Je ontdekt weer wat werkelijk belangrijk is en wat je energie geeft ipv neemt. Het is een ontdekkingsreis over hoe jouw gereedschap ( je lichaam en geest) werkt. Iedereen is uniek, dus er is geen vaste gebruiksaanwijzing die ik je aanreik. Jij ontdekt en jij ervaart, zodat wat je ontdekt, je meteen in je leven mee kunt nemen. Het enige dat ik doe is je begeleiden met tools en een stevige schouder, zodat je er niet alleen voor staat in jouw avontuur.  Het coaching traject houdt dus 4 privé lessen yoga, 2 massages, 1 innerlijke opstelling en 1 bronnen opstelling in.

 

 

 

Workshops Yoga Haarlem

Prijzen Privéles Yoga

1 les Personal Yoga van 1 uur        € 60,00

3 lessen Personal yoga van 1 uur   € 140,00

Liever bij je thuis? Hier komt dan   €10,00 per lesuur bij.

De Privé lessen zijn voor max. 2 personen.

Coaching traject                               € 450,00 ipv € 570,00

Cadeaubonnen voor Personal Yoga zijn ook mogelijk. Neem hiervoor contact op met Meike

Transformatieve Yoga

Meike werkt volgens de methode van Transformatieve Yoga. Dit is een vorm van  Hatha Yoga, waarin je duidelijk binnen je eigen grenzen blijft. Er wordt veel aandacht besteed aan de opbouw van de houdingen (asana's), aan de ademhaling en aan het bewust worden van je lichaam. Het gaat bij deze vorm van Yoga niet om het resultaat, maar juist om te luisteren naar je lichaam en deze grenzen te respecteren en te onderzoeken.

Je lichaam is jouw instrument waarmee jij je leven leidt. Met deze vorm van Yoga leer je je gebruiksaanwijzingen te ontdekken. De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews