Groeps Yoga

De lessen zijn in een kleine groep met maximaal 6 leerlingen, waardoor er veel persoonlijke aandacht is en gericht les gegeven kan worden. Meike volgde haar opleiding bij Ganga van de yoga school Sai Mithra in Amsterdam. De lessen zijn opgebouwd uit meditatie, assana's en mantra's.

  Leer je lichaam beter kennen.

" Meike geeft haar lessen met liefde, warmte en humor en heeft een onnavolgbaar talent om je lichaam te 'lezen'. Profesioneel en met een enorme hoeveelheid kennis verzorgt ze de beste yogalessen die ik ooit heb gevolgd. Je komt altijd weer bij haar terug." Mirjam

Meike Meinhardt Yoga Workshops
Prijzen Maandabonnement € 50,- voor 1 les in de week € 75,- voor 2 lessen per week Proeflessen : € 10,00 Losse les € 17,50 Mocht u een les willen inhalen, is dat mogelijk in overleg tijdens een van de andere lessen, die gegeven worden. Binnen 24 uur afzegging, wordt de les 100% verrekend en kan deze niet op ander tijdstip worden ingehaald. De kindervakanties zijn mee berekend in de prijs als vrij, maar als Meike aanwezig is zal er wel les gegeven worden. Op alle lessen van WY Workshops Yoga zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Lesrooster Groepslessen      

Maandag                 09:00 - 10:15
                                19:00 - 20:15

Dinsdag                  19:00 - 20:15
                                20:45 - 22:00   

Woensdag               09:00 - 10:15

Wil je je aanmelden? Neem dan contact op met Meike. Voor informatie over Personal Yoga ga naar de pagina over privé lessen.

 

Transformatieve Yoga

Meike werkt volgens de methode van Transformatieve Yoga. Dit is een vorm van Hatha Yoga waarin je duidelijk binnen je eigen grenzen blijft. Er wordt veel aandacht besteed aan aan de opbouw van de houdingen (asana's), aan de ademhaling en aan het bewust worden van je lichaam. Het gaat bij deze vorm van yoga niet om het resultaat, maar juist om te luisteren naar je lichaam en deze grenzen te respecteren en te onderzoeken. 

Je lichaam is jouw instrument waarmee je je leven leidt. Met deze vorm van Yoga leer je je eigen gebruiksaanwijzing weer kennen. Alle lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een van de groepslessen? Neem dan contact met op met Meike.