Massage with a message

Lichaam en geest zijn zo nauw met elkaar verbonden dat alles wat er in je hoofd gebeurt, bewust en/of onbewust, zich ergens vastzet in je lichaam. 

Door middel van een massage kan ik je meegeven wat je lichaam je te vertellen heeft. Het zijn altijd aanreikingen waar je nu, op dit moment in je leven, iets aan hebt. Je lichaam draagt alle antwoorden in zich, alleen zijn wij vaak vergeten hoe we deze antwoorden kunnen vinden. Zie mij als een tolk, die vertaalt wat jouw lichaam jou te vertellen heeft. 

Door mijn uitgebreide ervaringen in de afgelopen 17 jaar als masseuse en mijn brede opleiding kan ik je altijd een massage op maat geven. Neem 1,5 uur de tijd om lichaam en geest weer in balans te krijgen. 1,5 uur vakantie. 

06-50678842

Meike Meinhardt Massage
zwangerschapsmassage_haarlem

Zwangerschapsmassage

Kom tot rust tijdens een ontspannen lichaamsmassage en maak contact met je kindje.

De energie van je kindje is al volop aanwezig en ik vertel je graag wat ik voel. Vooral in de laatste maanden van de zwangerschap is het heerlijk om jezelf even de ontspanning en de rust te gunnen. s' Nachts slaap je zelf heerlijk als een baby. 

Prijzen

 

 

 

Massage with a message (1,5 uur)    € 90,-

Zwangerschapsmassage (1,5 uur)     € 90,-

Nek/rug/schoudermassage(40 min.)  €60,-

Lichaamsmassage ( 1 uur)                 €75,-

Cadeaubon Massage    mogelijk.

Doterra

Doterra etherische oliën vormen de zuiverste en veiligste pure etherische oliën beschikbaar op de markt op dit moment. Ze zijn zorgvuldig en vakkundig gedestilleerd uit planten die met de juiste zorg en aandacht zijn geteeld en geoogst door ervaren kwekers over de hele wereld. Doterra neemt alleen genoegen met de “beste” en meest ideale samenstelling en werkzaamheid van hun essentiële olie. Hierdoor herkennen ervaren gebruikers van etherische olie meteen de superieure kwaliteit en natuurlijke puurheid van Doterra etherische olie.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Meike Meinhardt
Average rating:  
 2 reviews
by Rosalie on Meike Meinhardt

Meike raakt me met haar massages. Emoties die ik in mij lichaam 'vastzet' maakt Meike weer toegankelijk. Meike weet op de juiste momenten wat dieper te masseren omdat ze mijn lichaam goed aanvoelt. Meike neemt alle tijd en aandacht voor je. Ik heb heel wat massages gehad en therapieën gevolgd ivm gespannen spieren maar Meike is en blijft nummer 1!

by Annekarijn on Meike Meinhardt

Vanmorgen opnieuw een geweldige massage van Meike gehad. Om je een beetje uit je hoofd te halen begint ze altijd met een heerlijk voetenbadje, gevolgd door een uitvoerige voetmassage. Bizar om te voelen wat dat al met je doet. Daarna een vol uur massage met een aantal (!) prettig verwarmde kwaliteitsoliën. Ze voelt precies waar de spanning zit en pijnlijke plekken worden een voor een met vakkundige aandacht weggemasseerd. Meike masseert diep en grondig, maar wel zo dat je er dermate ontspannen van raakt dat je af en toe toch heerlijk wegzakt (ik wel in ieder geval). Na afloop vertelde ze me dat een uur ontspannen gelijk staat aan acht uur slapen. Zo voelde ik me ook toen ik weer buiten kwam; herboren, vol energie, met zin om dingen aan te pakken en knopen door te hakken. Dank je Meike!