Even voorstellen

"Alles is energie en energie is in beweging" is Meike haar motto. Ze doet dit werk om de beweging gaande te houden. Inzicht in jezelf, helderheid geven aan vraagstellingen en openheid bieden om veilig te onderzoeken. Dit is de manier waarop zij zelf het leven ontdekt. En dat wil ze delen.

Sinds 20 jaar geeft ze zich zelf ieder jaar een opleiding cadeau om verder te bewegen. Yoga, Massage en Opstellingenwerk heeft ze in haar hart gesloten.

Ik ben Meike Meinhardt en wil je graag begeleiden op dit geweldige avontuur. Met aandacht, maar ook luchtigheid. Zelf heb ik na een burn-out, zware whiplash en een Lyme infectie ontdekt hoe ik hulp kan bieden met deze prachtige methodes. Ze hebben mij in ieder geval enorm geholpen om weer te zijn wie ik werkelijk ben. Een creatieve geest, die met passie en inlevingsgevoel haar leven wil leiden.

Transformatieve Yoga is het ontdekken van jezelf in de stilte van beweging en Familie Opstellingen brengt helderheid en inzicht in de stukken in je leven die wat extra hulp kunnen gebruiken. Massage with a message zorgt voor ontpanning en ontvangen zonder er iets voor te moeten doen.

"Zet jezelf niet stil, maar blijf bewegen."

een interview met Meike, zodat je haar nog beter leert kennen:

Passie Pensioneert Nooit voor Meike Meinhardt

"Weg met Stress"  (hier zie je Meike als coach voor de Telegraaf)

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Meike Meinhardt | Massage & Yoga
Average rating:  
 3 reviews
by Tamara Mangelaars on Meike Meinhardt | Massage & Yoga

Ken je dat, dat je weet dat je meer naar je lichaam moet luisteren, maar dat je het moeilijk vindt om echt te voelen? Meike helpt je hierbij en het enige wat je hoeft te doen is ontspannen. Een massage door Meike is een heel mooi cadeau voor jezelf (of voor iemand anders natuurlijk).

by Natasja Angevaare on Meike Meinhardt | Massage & Yoga
Aanrader!

Ik heb aardig wat heerlijke en verrassende massages achter de rug, maar ik vind Meike echt een van de beste masseurs.
Meike is zeer professioneel en is daarbij een geweldige hartelijke warme persoonlijkheid; super relax en conform jouw wensen een zalige behandeling!!
Ik kan het iedereen aanbevelen om je door haar 'onder handen te laten nemen'. Ik kijk er altijd erg naar uit en zeker mijn lichaam; die knapt er altijd zo lekker van op!!
Nogmaals: een absolute aanrader!!!

by Jurgen van Gessel on Meike Meinhardt | Massage & Yoga
Massage door Meike

Als dingen even stroef lopen, als je even ruimte en licht nodig hebt in je lijf en in je hoofd dan kan ik je zeker aanraden jezelf te trakteren op een massage van Meike. Even anderhalf uur jezelf koesteren via haar handen. Niet alleen zijn de ontspanning en de verzorging heerlijk, maar ik ben na de massage ook altijd een stuk minder streng voor mezelf, en energieker en losser. Ik kan Meikes behandeling aan iedereen aanraden.